Made to Measure

Vår “Made to Measure” service passar dig som vill att vi skapar en personlig design utifrån dina mått, önskemål och materialval. Vi älskar att tillsammans med er få skapa unik design med utgångspunkt i vår Winston & Elle stil och där du som kund får vara med genomgående i hela processen. 

Vi syr bland annat upp skräddarsydda kostymer, skjortor, brud och gala klänningar samt andra plagg för speciella tillfällen. Oavsett om det är inför bröllop, 40-års festen eller scenkläder till ditt nästa evenemang lovar vi alltid hög kvalitet, professionell service och ett nära samarbete under hela förloppet. 

Made to Measure processen börjar generellt med ett konsultationsmöte där budget, design och tidsschema bestäms. För mer information och bokning, maila oss på info@winstonandelle.com.

 

“Winston & Elle sydde upp både min underbart vackra klänning och min mans kostym till vårat bröllop. Deras personliga och proffsiga bemötande gjorde att vi kände oss trygga under hela processen och är så nöjda med resultatet!”