Timeless, Seasonless & Ageless Fashion

Winston & Elle grundades 2014 av makarna Daniel och Jessica Rayneé. Idéen kom av en stor passion för mode och en längtan efter en design som grundarna tyckte saknades i Sverige. Grundtanken bakom märket var då som idag att skapa unika plagg i handplockade tyger och alltid i mindre upplaga till en rimlig prisbild. Utöver detta fanns en vilja att arbeta kreativt och starta upp en naturlig och social mötesplats där alla ska känna sig välkomna. Oavsett ålder, storlek eller budget vill vi att kunden ska känna sig fin i plagg från Winston & Elle. Designen karaktäriseras av enkla snitt med genomtänkta detaljer, vilket gör kläderna enkla att matcha samt att de kan stanna i garderoben länge. Vi vill skapa kläder som är enkla att använda, med en känsla av exklusivitet, och som går att använda säsong efter säsong oberoende av tillfälliga trender. 

Sommaren 2014 öppnade Winston & Elle sin första butik i Sundbyberg. Målet var att skapa en butik där kombinationen av unik design, den personliga servicen och näst intill “hemma hos upplevelsen” skulle ge kunden en unik positiv shoppingupplevelse. År 2018 tilldelades Winston & Elle stolt det prestigefyllda priset “Årets Butik” på Svensk Handels Retail Awards. Winston & Elle hittar du även sedan 2020 på Götgatan 20 på Södermalm i Stockholm.

I oktober 2023 öppnade Winston & Elle Outlet som ett naturligt steg i märkets cirkulära process. Här säljs varor från tidigare kollektioner och säsonger till kraftigt reducerade priser. Winston & Elle Outlets mål är att inte låta något gå till spillo samt ett sätt att anpassa sig till kunders behov av olika prisklasser.

”Vi vill skapa hållbar design som alla ska kunna bära, utan kategoriserande barriärer”.

Vi tror på det fysiska mötet och vill alltid leverera professionell hjälp men med ett genuint intresse för våra kunder och deras shoppingupplevelse, vilket vi även vill förmedla här på winstonandelle.com.