Leveranser och returer

Leveranspolicy

Winston & Elle använder sig av Postnord för sina leveranser inom Sverige. Leveranstiden är 2 till 5 arbetsdagar och vi skickar alltid spårbart. Du kan enkelt följa din beställning via den länk som bifogas i ditt bekräftelsemail eller via Postnords hemsida.

Leveranser till en tredje part är möjliga för beställningar som betalas med konto- eller kreditkort, vilket innebär att det är möjligt för dig att göra en beställning till en annan adress än din hem- eller faktureringsadress. Sker betalningen genom Klarna kan beställningen dock endast skickas till din folkbokföringsadress.

Vi erbjuder fri standardfrakt för alla köp över 1000 kr. Mer information om fraktkonstnad finns i kassan när du beställer.

Du kan även välja att hämta upp din beställning i någon av våra butiker. Götgatan 20 står som förval, men du kan såklart komma till Sundbyberg för att hämta din order också. Skriv då i anteckningar att du önskar hämta i Sundbyberg innan du går vidare till kassan när du lägger din beställning. Generellt är ordern redo för upphämtning inom 24-72 timmar från att du lagt beställningen.

Väljer du att hämta din beställning i butik är leveransen naturligtvis fraktfri.

 

Returpolicy

Du har rätt att returnera din beställning senast 15 dagar efter att du mottagit den. Vi erbjuder dig möjlighet att själv välja om du vill skicka tillbaka varan eller om du vill göra din retur i butik. 

Vid postretur skriver du ut din retursedel som du fått med ditt bekräftelsemail vid beställningen och följer instruktionerna som står där;

  1. Fyll i returblanketten och lägg den i paketet tillsammans med de produkter som du vill returnera. 

  2. Klistra fast returetiketten ovanpå den gamla adressetiketten och ta bort eller stryk över övriga etiketter på paketet. 
  3. Lämna in returen hos ditt PostNord-ombud inom 15 dagar efter att du har tagit emot beställningen.

Ange gärna anledningen för returen på returblanketten, så vi vet vad som eventuellt behöver förbättras.

Alla produkter som returneras till oss måste vara i oanvänt skick och med alla etiketter kvar på plagget. Undantaget om det vore fel på produkten (ange gärna form av defekt i retursedeln som skickas med returen). 

Om du valt att betala via Klarna och ännu ej betalat din faktura kan du logga in på ditt konto och rapportera en retur. Din faktura pausas då tills returen registrerats och tas sedan bort från ditt konto.

Önskar du göra ett byte av t.ex. storlek eller färg och har beställt med Postnord behöver du först göra en vanlig retur av varan. Sedan beställer du den färg eller storlek du vill byta till i en ny beställning.

När du gör ditt byte eller din retur i butik uppskattar vi om du fyller i returformuläret och ta med det tillsammans med varorna du vill byta/återlämna. Detta måste göras inom 15 dagar direkt till någon av våra Winston & Elle butiker. Har du inte fått med returformuläret med din beställning, maila oss på info@winstonandelle.com för att få det.